DERMAPEN

INFÖR DIN BEHANDLING

Hur går en behandling till?

Dermapen4™ orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar.Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen.
Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och
kondition.Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid än mot laserbehandling. Dermapen4 kan dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger. Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen 4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekundmed hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri.Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt. Oftast behövs en kur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd.
Behandlingstiden är ca 30 – 60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2 -8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Vi skräddarsyr efter hudens behov och önskemål. Dermapen4 behandlar Huduppstramning och föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Behandlingen kan göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

 

Med Dermapen™ behandlar vi bland annat:

Hudföryngring/Huduppstramning
Fina linjer & rynkor (även ögon)
Förstora porer/Oren hud
Acne (grad I-II), Rosacea
Milier, keratosis pilares
Hyperpigmenteringar/Melasma
Ärr – (acneärr, kirurgiska ärr och brännskador)
Hudbristningar

Vad händer efter behandlingen?

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad.

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.

 Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier).

Byt gärna örngott och använd rena handukar i det behandlade området.

Att tänka på efter behandlingen:

Undvik följande aktiviteter i 48 timmar (2 dygn) efter behandlingen:

 • direkt solljus (sol eller solarium)
 • hård fysisk träning
 • varma bad, jacuzzi eller bastu
 • vaxning eller rakning
 • makeup

Undvik följande de första 10 dagarna efter behandling med Dermapen:

  • Andra hudvårdsbehandlingar inkl botox & fillers
  • Starka hudvårdsprodukter (t ex retinol, aha-syror)
  • Spraytanning
  • TatueringOriginalet med patenterad teknologi Dermapen™ var den första microneedling-pennan på marknaden (2010) och är fortfarande marknadsledande världen över.

Vilka behandlingar kan man kombinera med Dermapen?

Man kan med fördel göra en portömning och/ eller en kemisk peeling i samband med din dermapen behandling.

Sandra

är auktoriserad hudterapeut samt diplomerad massageterapeut. Hon har pluggat på YHHS för hudvård och spa samt tagit Cidesco diplom och är medlem i SHR.

Hon brinner extra mycket för hudvård och skönhetsbehandlingar samt att få hjälpa sina kunder må bättre vilket man gör med en ren och fin hy.  Hennes favorit behandling är Dermapen som enligt henne själv är den bästa hudföryngrings behandlingen . Denna behandling rekommenderas  för att reducera porer, ärr, linjeringar, huduppstramning och föryngring mm. Nedan kan ni läsa mer om alla behandlingar hon älskar att utföra och kan erbjuda er.

Stäng meny
×
×

Kundvagn